Чи відступають біткоїн-кити?

Аналітична компанія IntoTheBlock опублікувала попередження про те, що заможні інвестори в біткоїн (BTC) демонструють ознаки втоми. Фірма поділилася в соціальній мережі X, що з березня цього року ці «кити» біткоїна використовували кожну можливість купити більше BTC під час падіння цін.

Однак IntoTheBlock помітив зміну в поведінці цих великих інвесторів. Кити, які мають більше 1000 BTC, проявляють менший інтерес до купівлі біткоїнів під час падіння цін, особливо коли криптовалюта намагається утримати бичачий імпульс вище рівня $60 000.

Крім того, IntoTheBlock зазначає, що чистий потік великих власників, який вимірює кількість біткоїнів, що надходять і виходять з цих китових гаманців, шляхом обчислення різниці між притоком і відтоком, значно знизився з моменту свого піку в березні.

«Кити купують падіння, але чи зменшується їхня впевненість?
Адреси, на яких зберігається понад 1 000 BTC, в останні місяці активно накопичувалися, особливо під час падінь.
Ціни зростали невдовзі після кожного накопичення.
Однак зверніть увагу, що кожен наступний сплеск накопичень цих власників менший за попередній.
Чи може це свідчити про те, що кити мають все менше і менше апетиту купувати біткоїн під час падіння?»

Вартість біткоїна становить $62 671

Згідно з останнім оновленням, вартість біткоїна становить $62 671, що свідчить про зниження на 1,31% за останні 24 години.

Аналітична компанія також стежить за Chainlink (LINK), децентралізованою мережею оракулів у криптовалютному секторі. Незважаючи на нещодавні тенденції до зниження ціни, учасники ринку, схоже, накопичують LINK, що свідчить про контрастну впевненість інвесторів у порівнянні з біткоїном. IntoTheBlock припускає, що ці дії можуть вказувати на більш широкі тенденції або зміни в стратегіях інвесторів на криптовалютному ринку.

«Незважаючи на нещодавні цінові зміни, дані за останній місяць показують негативний чистий потік з бірж для LINK, що свідчить про накопичення.
За цей період загальний чистий відтік склав майже 3,6 млн LINK».

LINK коштує $14, знизившись за день більш ніж на 3,6%.

На момент написання статті ціна LINK становила $14, що на 3,6% нижче, ніж за день.

Яна - авторка, яка спеціалізується на останніх криптовалютних трендах та новинах. Вона постійно ділиться свіжою, корисною та цікавою інформацією. Її матеріали відрізняються зрозумілістю та доступністю. Яна спрощує складні криптовалютні теми, роблячи їх доступними для всіх через свої статті, пости в блозі та розсилки.

Пов'язані статті