Останній шанс купити біткоїн нижче $70 тис., вважає аналітик PlanB!

Квантовий аналітик PlanB вважає, що біткойн (BTC) виглядає так само, як і в 2017 році перед своїм великим зростанням.
PlanB ділиться зі своїми 1,9 мільйонами підписників на X, що BTC знаходиться на бичачому ринку вже чотири місяці. Як доказ він вказує на чотири червоні точки на своєму графіку.

«Вібрації 2017 року».

Цикл ринку біткойнів

У 2017 році, коли BTC досяг своєї четвертої червоної точки, він торгувався на рівні близько 1200 доларів. До кінця року вона зросла до 20 000 доларів.

PlanB також вивчає різні версії показника реалізованої собівартості біткоїна. Цей показник показує вартість монет групи на основі ціни останньої транзакції. Його графік включає п'ятимісячну, дворічну та загальну реалізовану собівартість BTC.
На графіку видно, що ціна BTC вища за всі три показники. Це свідчить про те, що BTC може незабаром відійти від своїх поточних рівнів.

«Останній шанс купити біткоїн нижче $70 000?»

Ціна реалізації біткойна

ПланБ додає, що історично існує зв'язок між доходами майнерів і ціною BTC. Він очікує, що BTC злетить наприкінці 2024 року, коли доходи майнерів відновляться після падіння вдвічі.

«Історично склалося так, що доходи майнерів відновлюються через два-п'ять місяців після падіння вдвічі, і після цього ціна біткоїна йде вертикально вгору».

Дохід майнера біткойнів

Наразі біткойн торгується на рівні 67 105 доларів.

Яна - авторка, яка спеціалізується на останніх криптовалютних трендах та новинах. Вона постійно ділиться свіжою, корисною та цікавою інформацією. Її матеріали відрізняються зрозумілістю та доступністю. Яна спрощує складні криптовалютні теми, роблячи їх доступними для всіх через свої статті, пости в блозі та розсилки.

Пов'язані статті