Автор книги «Багатий тато, бідний тато» прогнозує, що біткойн злетить до $350 тис.

Відомий автор книг про особисті фінанси Роберт Кійосакі вважає, що до 25 серпня 2024 року біткойн досягне позначки $350 000. Автор книги «Багатий тато, бідний тато» завжди підтримував біткойн як надійну альтернативу традиційним грошам.

У своєму нещодавньому дописі Кійосакі спрогнозував, що біткоїн досягне $350 000 через його недовіру до американських лідерів. Він розкритикував президента Байдена, міністра фінансів Джанет Йеллен і голову ФРС Джерома Пауелла, назвавши їх «3 маріонетками в реальному житті» і висловив переконання в їх некомпетентності.

Кійосакі порадив купувати більше біткоїнів, щоб захиститися від поганого управління економікою. Він часто критикував політику уряду США щодо витрат і друкування грошей під керівництвом Байдена.

Хоча він вірить у довгострокову перспективу біткоїна, мета Кійосакі – 350 000 доларів за два місяці – є дуже оптимістичною. Щоб досягти цієї ціни до серпня, біткойн має зрости більш ніж на 380% з поточного рівня близько $71 000.

Незважаючи на це, Кійосакі бачить потенціал для сильного зростання біткоїна і каже, що його прогноз «не є брехнею». Раніше цього року він підтримав довгостроковий прогноз ціни біткоїна від Ark Invest у розмірі $2,3 млн.

Цей сміливий прогноз слідує за сплеском спотових біткоїн-біржових ETF в США, які у вівторок досягли другого за величиною денного притоку, перевищивши $880 млн.

Зростаюче визнання біткоїна покращило прогноз Кійосакі. Оскільки великі фінансові центри, такі як Австралія, Великобританія і США, охоплюють спотові біткойн-біржові ETF, довіра до них зростає.

Хоча 350 000 доларів до серпня здаються надто оптимістичними, Кійосакі вірить у потенціал біткоїна як захисту від того, що він вважає поганою державною політикою. Він закликає інвесторів продовжувати купувати біткоїн.

Яна - авторка, яка спеціалізується на останніх криптовалютних трендах та новинах. Вона постійно ділиться свіжою, корисною та цікавою інформацією. Її матеріали відрізняються зрозумілістю та доступністю. Яна спрощує складні криптовалютні теми, роблячи їх доступними для всіх через свої статті, пости в блозі та розсилки.

Пов'язані статті