Марк Кьюбан пророкує сплеск біткойна

Мільярдер і зірка «Shark Tank» Марк Кьюбан вважає, що біткойн (BTC) готовий до значного зростання.

Нещодавно Кьюбан поділився зі своїми 8,8 мільйонами підписників у соціальній мережі X, що підтримка Кремнієвої долини колишнього президента Трампа є стратегічним кроком на користь біткоїна.

На думку Кубана, президентство Трампа полегшить ведення криптовалютного бізнесу в США завдяки необхідним змінам в Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC). Він вважає, що регуляторні зміни під керівництвом Трампа будуть сприятливими для криптовалютної індустрії.

Кубан також зазначає, що інфляційний тиск та геополітична нестабільність сприятимуть подальшому зростанню BTC до нових висот. Він пояснює, що зниження податкових ставок і тарифів може призвести до інфляції.
«Що стимулюватиме ціну BTC, так це зниження податкових ставок і тарифів, які, як показує історія (а це не завжди так), будуть інфляційними.

Поєднайте це з глобальною невизначеністю щодо геополітичної ролі США та впливу на долар США як резервну валюту, і ви не зможете знайти більш сприятливих умов для прискорення зростання ціни BTC».

Кубан стверджує, що коли Трамп буде при владі і геополітична невизначеність буде високою, BTC може стати активом «безпечної гавані», зростаючи в ціні набагато більше, ніж люди очікують.

«Як високо може піднятися ціна? Набагато вище, ніж ви думаєте. Пам'ятайте, що ринок BTC є глобальним. Пропозиція обмежена 21 мільйоном BTC, і вона може бути розділена на менші одиниці.

Подумайте про це: якщо геополітична невизначеність і зниження вартості долара як резервної валюти зробить BTC глобальною «тихою гаванню», він може стати активом, який купуватимуть усі, щоб захистити свої заощадження.

Звучить божевільно? Це вже відбувається в країнах, що переживають гіперінфляцію.

І якщо ситуація вийде за рамки наших поточних очікувань (а я не кажу, що це станеться, але ймовірність цього вище нуля), то BTC може стати саме тим, що уявляють його найбільші прихильники – глобальною валютою».

Яна - авторка, яка спеціалізується на останніх криптовалютних трендах та новинах. Вона постійно ділиться свіжою, корисною та цікавою інформацією. Її матеріали відрізняються зрозумілістю та доступністю. Яна спрощує складні криптовалютні теми, роблячи їх доступними для всіх через свої статті, пости в блозі та розсилки.

Пов'язані статті