Перевершивши зростання біткоїна, XRP злетів на 17% після закриття справи Ripple-SEC

За останню добу відкритий інтерес до ф'ючерсів на XRP збільшився на $200 млн, а обсяги торгів майже потроїлися.

Після того, як було досягнуто домовленості у судовому процесі між Ripple Labs та Комісією з цінних паперів та бірж США (SEC), XRP подорожчав на 17%. В результаті його ціна зросла з 50 до 65 центів, а обсяги торгів значно збільшилися.

В рамках врегулювання Ripple погодилася виплатити 125 мільйонів доларів США в якості цивільних штрафів і отримати судову заборону на майбутні порушення законодавства про цінні папери. Однак очікується, що SEC подасть апеляцію, що може затягнути юридичні процедури.

Протягом липня криптовалютні трейдери загалом очікували на врегулювання, оскільки токени привернули великий інтерес з боку південнокорейських ринків і неодноразово перевершували прибутки основних токенів, згідно з повідомленнями.

У середу федеральний суддя видав судову заборону проти майбутніх порушень законодавства про цінні папери і зобов'язав Ripple виплатити 125 мільйонів доларів США в якості цивільного штрафу. Незважаючи на те, що судовий розгляд вже завершено, очікується, що SEC подасть апеляцію на це рішення, що, ймовірно, затягне судовий розгляд.

БЛОКУВАННЯ: Суддя Торрес винесла ухвалу щодо клопотання SEC про забезпечення позову.

Ринки позитивно відреагували на врегулювання Ripple, оскільки ціни на XRP зросли з 50 до 65 центів після прийняття рішення, а обсяги торгів зросли з $1,2 млрд у вівторок до $4,2 млрд за останній день.

Таким чином, коротка ліквідація ф'ючерсів на XRP на суму $6 млн свідчить про те, що ці рухи були викликані спотовою торгівлею.

Тим часом, після винесення вердикту відкритий інтерес – тобто кількість невиконаних ф'ючерсних контрактів – на ф'ючерси, що відслідковуються за XRP, збільшився на 200 мільйонів доларів, що свідчить про прихід на ринок свіжого капіталу. Понад 60% цих трейдерів, згідно з даними, мають довгострокові упередження і очікують майбутнього зростання цін.

Яна - авторка, яка спеціалізується на останніх криптовалютних трендах та новинах. Вона постійно ділиться свіжою, корисною та цікавою інформацією. Її матеріали відрізняються зрозумілістю та доступністю. Яна спрощує складні криптовалютні теми, роблячи їх доступними для всіх через свої статті, пости в блозі та розсилки.

Пов'язані статті