Біткойн та криптовалюти не згадувалися під час інтерв’ю Трампа та Маск X Space

Свого часу беттори прогнозували, що Трамп згадає про цифрові активи в інтерв'ю з ймовірністю понад 60%.

Майже мільйон людей прослухали інтерв'ю, яке Ілон Маск дав республіканському кандидату в президенти Дональду Трампу на X. Під час двогодинного заходу не було зроблено жодної згадки про криптовалюту.

Широка двогодинна дискусія торкнулася широкого кола тем, таких як глобальне потепління, штучний інтелект, нелегальна імміграція та економіка.

Щодо інциденту, про який повідомляється, Маск зазначив: “Як показує ця масована атака, існує велика опозиція до того, щоб люди просто слухали, що говорить президент Трамп”.

На цю тему було поставлено майже 600 000 доларів, і букмекери на Polymarket пропонували 65-відсоткову ймовірність того, що слово “криптовалюта” пролунає під час інтерв'ю. Для того, щоб запитати бетторів, чи вважають вони, що слово “біткойн” буде згадано, на ринку прогнозів був створений ще один ринок. Цей ринок досяг піку в 69% з майже $330 000 на кону.

Якщо прогноз точний, за кожну акцію виплачується 1 долар в USDC, стейблкоіні або криптовалюті, яка торгується за паритетом з доларом США, і нуль, якщо це не так.

Для інших цифрових активів, таких як ефір, солана або догекоін, полімаркет не вказав ринки.

Трейдери ризикували понад 250 000 доларів на тому, що Трамп вимовить “Tesla”, з максимальним відсотком 79%. Тим не менш, Трамп обійшов це слово, назвавши бренд електромобілів Маска “вашими автомобілями”.

Іншими термінами, які глядачі вирішили передати і які Трамп зрештою вимовив у X Space, були “MAGA”, “нелегальний іммігрант” і “тампон”.

Користувач під ніком “bama1234” виграв трохи більше 1 мільйона доларів за те, що точно вгадав більшість слів, які Трамп сказав або не сказав в інтерв'ю.

Найбільша ставка була зроблена на те, що Трамп не згадає слово “криптовалюта”, що дозволило йому отримати 336 918 доларів.

Яна - авторка, яка спеціалізується на останніх криптовалютних трендах та новинах. Вона постійно ділиться свіжою, корисною та цікавою інформацією. Її матеріали відрізняються зрозумілістю та доступністю. Яна спрощує складні криптовалютні теми, роблячи їх доступними для всіх через свої статті, пости в блозі та розсилки.

Пов'язані статті