Пітер Брандт передбачає значний прорив Біткоїна

Ветеран трейдингу Пітер Брандт, широко відомий тим, що точно передбачив крах Біткоїна у 2018 році, зараз вважає, що Біткоїн (BTC) знаходиться на межі значного зростання після тривалого періоду корекції.

У нещодавньому дописі в блозі Брандт розкрив, що відкрив довгі позиції на Біткоїні. Він передбачає, що BTC незабаром може вийти з патерну «мегафон». Ця технічна формація може вказувати на продовження висхідного тренду, особливо якщо ціна зможе перевищити діагональний рівень опору.

«Домінуюча структура на тижневому графіку — це п'ятимісячний розширюючийся трикутник або мегафон. Можливий значний прорив.

Денний графік показує можливий завершений перевернутий патерн голова і плечі, який є частиною ширшого затору. Я купив позицію в 2,7 BTC з ризиком у 40 базисних пунктів і захисним стопом під мінімумом п’ятниці. Це є очікувана позиція на можливий більший прорив».

Тенденції цін на BTC

Брандт підкреслив, що Біткоїн виглядає сильним після успішного прориву патерну «перевернуті голова і плечі». Цей патерн, знайдений у межах більшої структури мегафону, зазвичай сигналізує про висхідний ринковий тренд. Це свідчить про те, що трейдери стають усе впевненішими і купують Біткоїн ще до того, як він повернеться до попередніх мінімумів.

Згідно з аналізом Брандта, Біткоїн потенційно може прорвати великий патерн мегафону, якщо зможе подолати рівень опору біля позначки $72 000.

В оновленні, яке минулого тижня він поділився зі своїми 736 200 підписниками на платформі соціальних мереж X, Брандт зазначив, що тренд Біткоїна залишається невизначеним, доки він продовжує торгуватися в межах патерну мегафону. Він наголосив, що чіткий напрямок буде встановлений лише після того, як BTC вийде з цієї формації.

«Тижневі та денні графіки продовжують формувати патерн мегафону або розширюючогося трикутника на BTC. Поки що немає заяви щодо наступного тренду BTC».

BTC-мегафонний патерн

На момент написання цього матеріалу Біткоїн торгується на рівні $63 046, що відображає незначне зниження більш ніж на 1% за день. Незважаючи на це, спостереження Брандта свідчать про те, що BTC може бути на межі значного зростання, якщо ключові рівні опору будуть подолані.

Яна - авторка, яка спеціалізується на останніх криптовалютних трендах та новинах. Вона постійно ділиться свіжою, корисною та цікавою інформацією. Її матеріали відрізняються зрозумілістю та доступністю. Яна спрощує складні криптовалютні теми, роблячи їх доступними для всіх через свої статті, пости в блозі та розсилки.

Пов'язані статті