Дональд Трамп знову обганяє Харріс на Polymarket

На початку серпня Харріс мала перевагу над Трампом, і хоча шанси на ставки були рівними минулого місяця, на вихідних вони змінилися на користь Трампа.

Ті, хто робить ставки на вибори на Polymarket, знову схиляються до республіканського кандидата Дональда Трампа, тоді як шанси демократки Камали Харріс знизилися з 50% до 47% протягом вихідних.

Ймовірність того, що Трамп переможе в листопаді, зросла до 71% у липні, а потім впала до 44% у серпні після того, як чинний президент Джо Байден заявив, що не буде брати участь у виборах, перед тим як Харріс була оголошена кандидатом. На початку серпня її шанси зросли до понад 55%, що зробило її явним фаворитом.

Популярність Трампа серед трейдерів на Polymarket знову зросла понад 50%, тоді як популярність Харріс знизилася за останні кілька тижнів. Він знову вийшов у лідери після майже двох тижнів рівних шансів.

Дональд Трамп знову обганяє Харріс на Polymarket

Ланцюгові ставки трейдерів на перемогу Трампа досягли 99 мільйонів доларів, тоді як на Харріс поставили понад 95 мільйонів доларів.

Шанси Харріс на перемогу знизилися через критику плану щодо оподаткування нереалізованих прибутків для багатих із понад 100 мільйонами доларів. Тим часом Трамп просуває майбутню децентралізовану фінансову ініціативу, яка забезпечить користувачам криптовалюти “високі прибутки”, що покращило його шанси на перемогу.

Яна - авторка, яка спеціалізується на останніх криптовалютних трендах та новинах. Вона постійно ділиться свіжою, корисною та цікавою інформацією. Її матеріали відрізняються зрозумілістю та доступністю. Яна спрощує складні криптовалютні теми, роблячи їх доступними для всіх через свої статті, пости в блозі та розсилки.

Пов'язані статті