Чи Перевищить Ціна Біткоїна “Подвійну Проривну” Зону $60K?

Як показують графіки, ціна Біткоїна демонструє ознаки зростання і зараз коливається близько позначки $60,000.

Поки рух ціни Біткоїна залишається вище $60,000, трейдери зберігатимуть позитивний настрій щодо криптовалюти.

Динаміка цін на біткоїн

Цього тижня новий оптимізм щодо короткострокових цін BTC базується на індикаторах ціни Біткоїна.

Одноденний графік BTC/USD нарешті відновлює критичні рівні, про що свідчать як хмара Ічімоку, так і індекс відносної сили (RSI), після складного періоду випробування підтримки.

Інвестори в Біткоїн очікують зниження ставки в США цього тижня

На даний момент оптимістичні прогнози щодо потенціалу ціни Біткоїна зосереджені на змінах у макроекономічних тенденціях.

Одним із важливих факторів є очікуване зниження відсоткової ставки Федеральною резервною системою США 18 вересня.

Хоча точний розмір зниження ще обговорюється, ринки вже давно дають 100% ймовірності, що буде знижено найвищі ставки за останні 25 років.

У своєму останньому повідомленні торгова компанія QCP Capital порадила своїм підписникам у Telegram готуватися до сприятливих умов для ризикових активів і криптовалют.

Компанія зазначила: “Ми все ще рекомендуємо фіксувати доходність перед зниженням ставок і готуватися до сприятливих сценаріїв, попри деяку короткострокову невизначеність і можливі просадки.”

Яна - авторка, яка спеціалізується на останніх криптовалютних трендах та новинах. Вона постійно ділиться свіжою, корисною та цікавою інформацією. Її матеріали відрізняються зрозумілістю та доступністю. Яна спрощує складні криптовалютні теми, роблячи їх доступними для всіх через свої статті, пости в блозі та розсилки.

Пов'язані статті